Behandelingen

Er weer natuurlijk mooi uitzien

Botox

Botox is een spierontspanner en wordt gebruikt om een overactieve spier tot rust te brengen. Hierdoor komt de huid tot rust, waardoor er geen diepe en fijne lijnen meer worden gevormd. Hiermee kun je dus bijvoorbeeld voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes of een diepe fronsrimpel tegen gaan.

BOTOX

Fillers

Een filler werkt als volgt: de vloeistof wordt onder de huid gespoten en trekt daar vocht aan, dat het ook vasthoudt. Zo worden kuiltjes, rimpels of lege ruimtes opgevuld. De vloeistof hyaluronzuur is lichaamseigen en afbreekbaar.

FILLERS

PRP

Een prp-behandeling is het injecteren van plasma in de huid. De voordelen van deze behandeling zijn een betere huidtextuur, verkleinde poriën, minder pigmentatie- en andere vlekjes, fijne lijntjes en een verbeterde elasticiteit.

PRP

Waarom kiezen voor Iwona Komorowska

Sinds 2013 mogen in België enkel erkende artsen botox en rimpelvullers (fillers) inspuiten. Schoonheidsspecialisten zijn daartoe niet langer bevoegd. Bij Iwona Komorwska worden esthetische ingrepen door een gespecialiseerde dokter voorzien.
Veiligheid in producten

De gebruikte producten tijdens behandelingen zijn extreem veilig met een CE keurmerk en zijn FDA goed gekeurd. Onze arts gebruikt alleen hyaluronzuren die al lange tijd op de markt zijn, zoals Restylane, Saypha en Radiesse waarvan de veiligheid ook op lange termijn is bewezen.

Veiligheid in behandelingen

Iwona Komorowska verzorgt elke behandeling persoonlijk. Als gecertifieerd arts met specialisatie in botox, fillers en PRP behandelingen bent u steeds verzekerd van een kwaliteitsvolle behandeling.

Persoonlijke opvolging

Behandelingen worden steeds besproken tijdens een consult zodat u goed geïnformeerd bent over de behandeling. Eventuele allergieën of ziektes worden overlopen om het risico van behandelingen te beperken. Eveneens voor nazorg of verdere behandelingen kan u beroep doen op de arts.