Filler behandelingen

Behandel rimpels en contouren
Wat houdt een filler behandeling in?

De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur, een doorzichtige lichaamseigen gel.  Terwijl Botulinetoxine de spieren tijdelijk ontspant waardoor rimpels, lijnen en fronsen wegtrekken, vult een filler juist tijdelijk een groef, plooi of rimpel op. Iwona Komorowska werkt alleen met A-merken hyaluronzuur, zoals Restylane, Teosyal of Saypha. Met deze hyaluronzuren zijn al tientallen miljoenen behandelingen uitgevoerd en ook de veiligheid op langer termijn bewezen.

Rimpelbehandeling

De fijne rimpeltjes rondom uw mond, de wallen onder uw ogen en uw lippen, eigenlijk alle kleine lichte rimpels in het gezicht, kunnen prachtig met een “dun” hyaluronzuur uit de Restylane, Saypha of Teosyal reeks worden opgevuld. De arts kiest zelf het merk het beste bij u past. Elk merk heeft unieke eigenschappen, waardoor het in dat gebied het best gebruikt kan worden.

Contourherstel

Met het ouder worden treedt er verlies op van vet en steunweefsel in het gezicht. U verliest hierdoor volume en hierdoor verslapt de huid in uw gezicht. Zo lijken uw jukbeenderen misschien net iets minder aanwezig dan u gewend bent, of u vindt dat uw voorhoofd smaller lijkt door volumeverlies bij de slapen. Door aan de bovenkant van het gezicht de contouren op te vullen, herstelt u de prachtige V-vorm in het gezicht, die jeugdigheid uitstraalt.

Gebieden

Fillers worden voorzien in Slapen, Traangootjes, Jukbeenderen, Neus, Wangen, Neus-lippenplooi, Boven de lip (rokerslijntjes), Kaaklijn, Marionetlijnen, Lippen of Kin.

Natuurlijk resultaat van een filler behandeling

Fillers op basis van een hyaluronzuur geven een natuurlijk resultaat omdat ze uw eigen collageen versterken en de huid hydrateren. Door de natuurlijke veroudering in uw gezicht kunnen bepaalde gelaatstrekken, zoals verzakte kaaklijn of een trieste mondhoek, meer gaan opvallen. De meeste mensen willen een subtiele verbetering, maar geen volledige transformatie. Bij Iwona Komorowska houden we rekening met de natuurlijke vormen van uw gezicht en bij ons luidt het motto: “less is more”.

Zo verzorgen wij indien nodig  bij de nacontrole nog een ‘finishing touch’ en maken een behandelplan op maat rekening houdend met uw wensen. Ook zullen wij uw gezicht niet veranderen, maar teruggeven wat u bent kwijtgeraakt in de loop der jaren. Jeugdigheid, volume en een uitstraling met het ‘wow-effect’.

Hyaluronzuur, de natuurlijke filler

Hyaluronzuur is een bio-actieve stof die een verbeterend effect heeft op de huid door natuurlijke hydratatie van de huid, stimulatie van collageen en hierdoor versteviging van de huid. Omdat hyaluronzuur van nature in de huid voorkomt, is de kans op een allergische of vreemdlichaamreactie uiterst klein.

Oplosbaar

Ten slotte kan hyaluronzuur als enige filler actief worden opgelost. Afhankelijk van welk merk hyaluronzuur er gebruikt is, lost de filler binnen enkele uren tot enkele dagen op. Deze eigenschap van de filler zorgt voor extra veiligheid.

Veiligheid van filler injectables

De fillers of injectables bij Iwona Komorowska zijn uiterst veilig. Wij gebruiken voornamelijk hyaluronzuren die al lange tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid ook op lange termijn is bewezen. Een voordeel van hyaluronzuur filler is dat het van nature ook in de huid voorkomt. Hierdoor is de kans op een allergische of lichaamsvreemde reactie uiterst klein. Ook kan hyaluronzuur actief worden opgelost met Hyason, een oplosvloeistof. Afhankelijk van welk merk hyaluronzuur bij u gebruikt is, lost de filler binnen enkele uren tot enkele dagen op. Kleine oneffenheden, een a-symmetrie of een te veel aan volume kunnen zo eenvoudig worden gecorrigeerd. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek bespreekt u samen met uw arts alle mogelijke bijwerkingen.

Waarom kiezen voor Iwona Komorowska

Sinds 2013 mogen in België enkel erkende artsen botox en rimpelvullers (fillers) inspuiten. Schoonheidsspecialisten zijn daartoe niet langer bevoegd. Bij Iwona Komorwska worden esthetische ingrepen door een gespecialiseerde dokter voorzien.
Veiligheid in producten

De gebruikte producten tijdens behandelingen zijn extreem veilig met een CE keurmerk en zijn FDA goed gekeurd. Onze arts gebruikt alleen hyaluronzuren die al lange tijd op de markt zijn, zoals Restylane, Saypha en Radiesse waarvan de veiligheid ook op lange termijn is bewezen.

Veiligheid in behandelingen

Iwona Komorowska verzorgt elke behandeling persoonlijk. Als gecertifieerd arts met specialisatie in botox, fillers en PRP behandelingen bent u steeds verzekerd van een kwaliteitsvolle behandeling.

Persoonlijke opvolging

Behandelingen worden steeds besproken tijdens een consult zodat u goed geïnformeerd bent over de behandeling. Eventuele allergieën of ziektes worden overlopen om het risico van behandelingen te beperken. Eveneens voor nazorg of verdere behandelingen kan u beroep doen op de arts.