Winkel Duffel

Welkom bij PCGarage Duffel – Uw Expert in PC Oplossingen

Bent u op zoek naar betrouwbare expertise op het gebied van hardware en software? Zoek niet verder! PCGarage Duffel staat klaar om u te assisteren bij al uw computerbehoeften. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste apparatuur, het installeren van software, of het oplossen van problemen, wij hebben de ervaring en kennis om u te begeleiden.

Onze Locatie

Bij PCGarage Duffel begrijpen we hoe belangrijk toegankelijkheid is voor onze klanten. U vindt ons op een gunstige locatie:

Adres: Acacialei 82, 2570 Duffel

Openingstijden Winkel:

  • Ma, Di, Do: 18:00u – 20:00u
  • Wo: 17:00u – 20:00u
  • Vr, Za, Zo: Op afspraak

Contactgegevens:

Breed scala aan diensten: Bij PCGarage Duffel bieden we een uitgebreide lijst van diensten om aan al uw computerbehoeften te voldoen. Of u nu een thuisgebruiker of een bedrijfseigenaar bent, wij hebben de oplossingen die u nodig heeft.

Installatie en Advies: Onze experts begeleiden u bij het kiezen en installeren van de juiste hardware en software. Van beveiligingssoftware tot programma’s en alles daartussenin, wij zorgen ervoor dat uw systeem optimaal presteert.

Backup en Herstel: Uw waardevolle bestanden verdienen bescherming. Wij bieden backupoplossingen, zowel offline als online, om uw gegevens veilig te houden. Bovendien helpen we bij het herstellen van bestanden na een onverwachte crash.

Onderhoud en Upgrades: Houd uw PC in topconditie met ons onderhoudsservice. Van een grondige schoonmaak tot hardware-upgrades, wij zorgen ervoor dat uw systeem soepel blijft draaien.

Probleemoplossing en Reparaties: Loopt uw computer vast of heeft u andere technische problemen? Onze snelle en efficiƫnte service biedt oplossingen op afstand of in onze winkel. We herstellen defecte hardware, verwijderen virussen en malware, en zorgen voor een vlekkeloze werking.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Scroll naar boven